Krydderskinke – under redigering…

I jakten på godt pålegg forsøker jeg å finne en god måte og lage krydderskinke. Krydderblandingen er stort sett som dette:

  • Karve
  • Pepper
  • Koreander
  • Stjerneanis
  • Feniknel

Varmes i panne til oljen kommer ut og knuses i Morter med:

  • Oregano
  • Estragon
  • Majoram

Forsøk 2

Helt vanlig skinkestek med svor ferdig innbundet. I dette tilfelle «Best Pris» skinke som ikke er tilsatt noe som helst.

Skinken ble tatt ut av innpakningen i og med at jeg er usikker på hvor sous vide vennlig den plasten er. Skyll, tørk skinken og vakumer

Bades i sous vide på 62.8 grader i 6:38 timer.

Tallene er hentet fra app’n PolyScience Sous Vide Toolbox som du finner på Appstore. Ufattelig dårlig grafisk grensesnitt og brukerfientlig som fy, men tallene som kommer ut er ofte gode rettesnorer.

Forsøk 1

Rundstek kjøttet. Sett på nett eller bind opp. Vakumer og sett i sous vide i 1,5-2 timer på 65 grader.
Straks etter ferdig. I is bad ca 5 min.
Så i kjøleskap.

Resultatet ble helt ok…

IMG_1846.JPG

Siste innlegg

Arkiv

Stikkord

Kategorier

september 2017
M T O T F L S
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Sider

Siste kommentarer

    Meta

    Gunnar Written by:

    Be First to Comment

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *