Svinenakke Sous Vide

Marinerte svinenakken i en «Brine» i vakum i over 24 timer.

Brine:
løst opp sukker og salt i vann
litt wochestersause

Krydret utsiden med paprikapulver og oregano, hadde i litt olivenolje og vakumerte.

Lagt i vannbad kl 16.00 – på 60 grader

Røkt i to timer i Smoker.

Ble til fantastisk smakfullt pålegg. Skjærte opp i tynne skiver, vakumerte i porsjonspakker og la det fryseren

Siste innlegg

Arkiv

Stikkord

Kategorier

juni 2017
M T O T F L S
« nov    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Sider

Siste kommentarer

    Meta

    Gunnar Written by:

    Be First to Comment

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *