Lang søndagsvakt på jobben. Lenge siden den grusomme sedvanlige pizzaen. Finner en entrecote i kjøleskapet og må ha mat NÅ.
Heldigvis tar det bare 10 minutter å steke en biff riktig. Stek i brennhet panne 2 minutter på hver side. Hvile i 6 minutter – ca…
Da blir den perfekt RAW. Slik en biff skal være.
Tilbehør. Har ikke poteter og i allefall ikke tid til å vente på at de skal bli ferdig.
Så her er løsningen:
- Entrecote
- Rødløk
- Hvitløk
- Krydder etter ønske
- God eddik
- Et eple pr. biff
- Chili
- Olivenolje til steking
- Extra Virgin olje
Gjør alt klart på forhånd før du starter stekingen.
Salte og pepre biffen på begge sider.
Hakk rødløk og hvitløk. Varm pannene. Du trenger 2.
Stek biffen – pass på tiden. 2 minutter på hver side. Trekk den til side og la den hvile til du er ferdig med tilbehøret.
Samtidig med biffstekingen begynner du å steke løken i en annen panne. Stek løken mør. Ha i litt god eddik, kok den inn i løken. Krydre etter ønske og lyst. Når den er klar dynk godt med extra virgin olje. Legg biffen på en tallerken og hell over løk og krydder blandingen.
Ha epler i panne som løken ble stekt i. Stek dem møre og krydre med salt, pepper og chili.
Dander eplene på siden av biffen – ferdig.
Be First to Comment