4 timer og 15 minutters kylling

Kyllinglår har jeg aldri helt fått bra til, hverken på grillen eller i ovnen – men nå med sous vide lett tilgjengelig har kyllinglårene langt på vei blitt perfekt tilberedt.

Oppskrift:

I denne marinaden er det: Røkt paprika, Pepper, Chili, Karve, Hvitløk, Oregano, Basilikum og olivenolje
I denne marinaden er det:
Røkt paprika, Pepper, Chili, Karve, Hvitløk, Oregano, Basilikum og olivenolje

Kyllinglår – det antall du måtte trenge

Krydre etter ønske.
Vakumer og legg i sous vide i minst.
4 timer på 65 grader.

Diverse rotgrønnsaker
Små poteter

Skjær rotgrønnsaker i staver.
Skjær potetene i båter.
Krydre etter ønske.
Vakumer og legg i sous vide sammen med kyllingen.

Gå og gjør noe annet i minst 3,5 timer. 4 eller 5 timer går også helt fint.

Etter minst 3,5 timer, sett ovnen på 200 grader. Ta ut posen med rotgrønnsakene og spre dem i en langpanne. Hell over olivenolje og en dæsj madonsalt.
Stek i ovnen til potetene og rotgrønnsakene er møre (ca 10-15 minutter)

Ta ut langpannen. Sett ovnen på grill, max temp. (250 grader) Ta ut kyllingen av sous viden og legg den opp på rotgrønnsakene. Sleng på et par sitroner skåret i båter og sett det hele inni ovnen igjen ca 5 -10 cm fra grillelementet.
Følg med – dette går fort – når du ser skinnet begynner å bli sprøtt, ta ut langpannen og server med pesto og hjemmelaget majones.

 

 

Siste innlegg

Arkiv

Stikkord

Kategorier

november 2017
M T O T F L S
« nov    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Sider

Siste kommentarer

    Meta

    Gunnar Written by:

    Be First to Comment

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *