Om biff og sous vide…

Postet denne kommentaren på Facebookgruppen «Norges beste kokker». Skal si jeg fikk svar 🙂

KONKLUDERT. Sous vide bidrar ingenting til indrefilet, ytrefilet, entrecote, T-bone og lignende delikate kjøttstykker. Har testet en rekke fremgangsmåter og krydderblandinger. Bare brukt prima varer. Pinlig nøyaktig fulgt anbefalinger og jobbet ut i fra erfaring.
Resultatene har riktig nok vært mer enn saftige og helt riktig stekt  kokt).
Men det er nok noe som skjer i grillingen/stekingen som gir den rette biffsmaken. Ikke noe mer sous vide av fint kjøtt for min del.
Hardsteking, 2 min på hver side, noen minutter i ovnen 200 grader/indirekte varme på grillen avhengig av tykkelse til perfekt RAW+/medium –

Det ble en del FB-kommentarer. De kan du lese her. Er du ikke medlem av gruppen og er interessert nok i mat til å lese dette bør du bli medlem av «Norges Beste kokker»

Siste innlegg

Arkiv

Stikkord

Kategorier

juli 2017
M T O T F L S
« nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Sider

Siste kommentarer

    Meta

    Gunnar Written by:

    Be First to Comment

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *