Postet denne kommentaren på Facebookgruppen «Norges beste kokker». Skal si jeg fikk svar 🙂
KONKLUDERT. Sous vide bidrar ingenting til indrefilet, ytrefilet, entrecote, T-bone og lignende delikate kjøttstykker. Har testet en rekke fremgangsmåter og krydderblandinger. Bare brukt prima varer. Pinlig nøyaktig fulgt anbefalinger og jobbet ut i fra erfaring.
Resultatene har riktig nok vært mer enn saftige og helt riktig stekt kokt).
Men det er nok noe som skjer i grillingen/stekingen som gir den rette biffsmaken. Ikke noe mer sous vide av fint kjøtt for min del.
Hardsteking, 2 min på hver side, noen minutter i ovnen 200 grader/indirekte varme på grillen avhengig av tykkelse til perfekt RAW+/medium –
Det ble en del FB-kommentarer. De kan du lese her. Er du ikke medlem av gruppen og er interessert nok i mat til å lese dette bør du bli medlem av «Norges Beste kokker»
Be First to Comment