:om

Grovkjøkkenet
– i jakten på smaker

Verden trenger neppe nok en matblogg. Derfor er denne bloggen kanskje mest til for min egen del. Alt for mange ganger er jeg blitt spurt om oppskrifter og like mange ganger er jeg svar skyldig. «Oppskriften» finnes rett og slett ikke. Kanskje som en ide eller inspirasjon fått fra et eller annet sted, men så har mitt resultat blitt formet av tilfeldigheter og innfall. Prøving, feiling og kvalifisert gjetting er en stor del av min matlaging. Det har gitt mange minnerike smaksopplevelser, men oppskriftene har gått i glemmeboken. Med denne bloggen skal jeg ta vare på de beste.

Men dette er «grovkjøkken». Pinlig nøyaktighet er ikke min greie. Lekenhet i jakt på god smak er tingen. Derfor er mine oppskrifter som veiledninger å regne. Velger du å følge dem – vær forberedt på å måtte improvisere.
Ofte er bare ingrediensene listet opp. Mengder og deler må du vurdere selv ut i fra din smak og erfaring.

Lykke til


© Alt materiale på denne bloggen er rettighetsbeskyttet og tilhører Gunnar Blöndal. Alle bilder på denne bloggen er rettighetsbeskyttet og tilhører Gunnar Blöndal, med unntak av sider hvor andre bilder er brukt. Da er fotograf kreditert og det er linket til opprinnelig kilde.

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *