TEMA FOR TIDEN: Sous Vide

Jeg har da gått til innkjøp av Sous Vide – til slutt. Det satt litt langt inne, men når Heston Blumenthal sier at i fremtiden blir Sous vide like vanlig på kjøkkenet som komfyren er i dag, så måtte jeg bare prøve. Fremdeles skeptisk, men på noen områder er jeg overbevist om at innkjøpet kommer til å lønne seg – smaksmessig.
Men tar du deg ikke råd til fancy maskineri kommer du langt med en ziplockpose, vanlig gryte og et termometer det går ann å stole på.

Det finnes massevis av nettsider, bøker og mobilapper som kan hjelpe på veien til det perfekte Sous Vide resultat. Så langt er min erfaring, at egen erfaring er langt på vei det som gir deg det beste resultatet. Bruk all tilgjengelig info der ute som veiledning, men skriv ned og lær av dine egne eksperimenter.

Her er mine…

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *